Vakuutusratkaisut Taloushallintoliiton jäsenyrityksille

TAL-vakuutus Taloushallintoliiton jäsenille sisältää seuraavat vakuutuslajit:                                                                                  Suosittelemme, että käytät Google Chromea tai
                                                                                                                                                                                                        Mozilla Firefoxia asioidessasi verkkokaupassa!

• Toiminnan vastuuvakuutus ja varallisuusvakuutus
• Oikeusturvavakuutus
• Tietoturvavakuutus (valinnainen)
• Rikosvakuutus (valinnainen)
 
Tämän verkkokaupan kautta voit tehdä hakemuksen haluamistasi vakuutuslajeista (huom. minimissään valittava toiminnan vastuuvakuutus ja varallisuusvakuutus sekä oikeusturvavakuutus). Vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja vakuutusten hallinnoinnista sekä vahinkoihin liittyvästä neuvonnasta vastaa vakuutusmeklari Aon Finland Oy. Toimintaohjeet ja yhteystiedot vahinkotilanteisiin liittyen löytyvät tästä dokumentista

TAL-vakuutuksen vakuutuskausi noudattaa Taloushallintoliiton toimikautta. Vakuutukseen voi liittyä milloin vain, mutta ensimmäinen vakuutuskausi päättyy 30.6. ja tämän jälkeen vakuutuskausi on kaikille yhteinen 1.7. - 30.6. Vakuutuksen hinta määräytyy voimassaoloajan mukaan ja vakuutusmaksu maksetaan yhdessä erässä. Vakuutusmaksuun lisätään meklarin ja liiton palkkio. Verohallinnon nykyisen tulkinnan mukaan vakuutusmeklarin palvelut jatkuvan edunvalvonnan ja neuvonnan osalta katsotaan alv:n alaisiksi. Tämän vuoksi meklarin ja liiton palkkio-osuuksiin lisätään arvonlisävero 24 %.

TAL-vakuutukset ovat jatkuvia ja uudistuvat automaattisesti seuraavalle vakuutuskaudelle ellei niitä irtisanota. Mikäli jäsen haluaa muuttaa valitsemaansa vakuutuksen sisältöä (vakuutuslajit, -määrät tai omavastuut) tai liikevaihtoon tulee merkittävä muutos, asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen taloushallintoliitto@aon.fi

 
Täytä seuraavat tiedot hankkiaksesi TAL-vakuutuksen:

  • valitse ensin haluamasi vakuutuskausi 
  • valitse kalenterista päivä, jolloin haluat TAL-jäsenratkaisun astuvan voimaan (ensimmäinen vakuutuskausi päättyy aina 30.6. ja tämän jälkeen vakuutuskausi on kaikille yhteinen 1.7. - 30.6)
  • ilmoita vakuutettavan yrityksen nimi (vakuutuksenottajana toimivan yrityksen nimi, konsernivakuutuksen osalta vakuutukseen sisältyvät tytäryritykset ilmoitetaan erikseen alempana)
  • ilmoita vakuutuksenottajan y-tunnus (vakuutukseen sisältyvien tytäryrityksien y-tunnukset ilmoitetaan erikseen alempana)
  • ilmoita liikevaihtona viimeinen virallinen TAL-sopimuksen alainen ulkoinen liikevaihto kaikkien vakuutettujen yritysten osalta yhteensä. Mikäli tiedät, että liikevaihtoon on odotettavissa yli 10%:n muutos, niin ilmoita paras mahdollinen arvio tulevasta liikevaihdosta
  • jos tarkoituksena on vakuuttaa myös tytäryrityksiä, niin valitse "lisää tytäryritys" ja lisää sen tiedot (toista tämä jokaisen vakuutukseen sisältyvän tytäryrityksen osalta) 
  • kun kaikki tarvittavat tiedot on syötetty valitse "siirry tuotteiden valintaan"

Mikäli konserniin kuuluu ulkomaisia yrityksiä, ota yhteys Aoniin sähköpostitse taloushallintoliitto@aon.fi

Syötä alle yrityksen tiedot

Vakuutuskausi:

Vakuutuksen haluttu alkamispäivä


Yrityksen nimi:

Y-tunnus:

Liikevaihto, euroa:

Liiton neuvottelema vakuutusratkaisu on voimassa vain yrityksille, joiden TAL 2018 sopimuksen mukainen liikevaihto on enintään 5 000 000 EUR. Isommat yritykset voivat olla yhteydessä Aon Finlandiin sähköpostitse taloushallintoliitto@aon.fi. Vakuutusratkaisu on voimassa vain Taloushallintoliiton jäsenyrityksille. Vastuuvakuutukset kattavat vain TAL 2018 sopimuksen mukaisen liiketoiminnan.