Toimitusehdot

Aonin verkkokaupassa asiointi edellyttää asiakkaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksin. Ilman tunnistautumista vakuutusta ei voi ostaa. Urheiluvakuutus astuu vakuutetun kohdalta voimaan maksuhetkellä, tai vakuutettavan pelikauden alusta, mikäli vakuutus ostetaan ennen pelikauden alkua. Vakuutus on voimassa kyseisen pelikauden ja päättyy pelikauden päättyessä. Kun ostat vakuutuksen, olet vakuutuksenottaja, joka vastaa vakuutuksen tietojen oikeellisuudesta. Vakuutus on voimassa ilmoitetun vakuutuskauden loppuun saakka. Vakuutuksen voi halutessaan irtisanoa voimassaolevan irtisanomismenettelyn  mukaisesti.

Toimeksiantosopimus
Aonin verkkokaupasta ostaminen edellyttää toimeksiantosopimusta asiakkaan ja Aon Finlandin välillä. Toimeksiantosopimus astuu voimaan ostohetkestä ja on voimassa oston kohteena olevan sopimuskauden.

Toimeksiantosopimus »
Commission Agreement »
Uppdragsavtal »

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksuturva Group Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Aon Finlandille.