Tenniksen lisenssivakuutus

Lisenssivakuutus tennikseen

Hanki helposti hyvä lisenssivakuutus tennikseen meiltä Aonilla. Tenniksen lisenssivakuutus on urheilijan tapaturmavakuutus, joka kattaa hoitokuluja urheiluvamman ja -tapaturman varalta. Tutustu tenniksen lisenssivakuutuksiin ja osta oma vakuutuksesi tennikseen tästä »

Markkinoiden laajin lääkäri- ja hoitoverkosto

Kun valitset tenniksen lisenssivakuutukseksesi Aonilta, on käytössäsi markkinoiden laajin hoitoverkosto. Teemme yhteistyötä suomalaisen, urheilussa tapahtuneiden tapaturmien vahingonkäsittelyyn erikoistuneen PV Vahingonkäsittelyn kanssa. Tutustu PV Vahingonkäsittelyyn osoitteessa www.pvvahingonkasittely.fi

Urheilijan tapaturmavakuutus on voimassa lisenssin yhteydessä

Aon-urheiluvakuutus tennikseen on voimassa heti maksamisen jälkeen silloin, kun sinulla on voimassa oleva tennislisenssi. Lisenssivakuutus on määräaikainen ja astuu voimaan maksun yhteydessä, ollen voimassa kuluvan tenniksen lisenssikauden loppuun.

Kuinka valitsen oikean vakuutusvaihtoehdon?

Valitse vakuutusturvasi tennislisenssisi mukaisesti. Kun valitset itsellesi sopivaa vakuutusturvaa, tutustu tennislisenssivakuutuksen tuoteselosteeseen. Tuoteselosteesta näet vakuutusmäärät kunkin vakuutusvaihtoehdon kohdalla. Kun olet löytänyt lisenssiäsi vastaavan vakuutuksen, löydät sen verkkokaupastamme tuoteselosteessa olevalla nimellä.

Miksi valita urheiluvakuuttamisen kumppaniksi Aon?

  • Markkinoiden laajin hoito- ja lääkäriasemaverkosto
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Voit valita sopivan laajuisen turvan
  • Tuki ja neuvonta vahinkotapauksissa myös viikonloppuisin