Suunnistuksen lisenssivakuutus

 

Lisenssivakuutus suunnistukseen

Aonin suunnistajien lisenssivakuutus on urheilijan tapaturmavakuutus, jonka turvin suunnistajan on hyvä löytää rastit kuin rastit. Suunnistajille suunnattu lisenssivakuutuksemme kattaa hoitokuluja urheiluvamman ja -tapaturman varalta. Tutustu suunnistuksen lisenssivakuutuksiin ja osta vakuutus suunnistukseen tästä »

Markkinoiden laajin lääkäri- ja hoitoverkosto

Ostaessasi lisenssivakuutuksen suunnistukseen, käytössäsi on markkinoiden laajin hoitoverkosto. Teemme yhteistyötä suomalaisen, urheilutapaturmien vahingonkäsittelyyn keskittyneen PV Vahingonkäsittelyn kanssa. Tutustu PV Vahingonkäsittelyyn osoitteessa www.pvvahingonkasittely.fi

Urheilijan tapaturmavakuutus on voimassa lisenssin yhteydessä

Aon-urheiluvakuutus suunnistukseen on voimassa heti maksamisen jälkeen silloin, kun sinulla on voimassa oleva lisenssi suunnistukseen. Lisenssivakuutus on määräaikainen ja astuu voimaan maksun yhteydessä, ollen voimassa kuluvan lisenssikauden loppuun. Valitse vakuutusturvasi lisenssisi mukaisesti.

Kuinka valitsen oikean vakuutusvaihtoehdon?

Kun valitset itsellesi sopivaa vakuutusturvaa, tutustu suunnistajan lisenssivakuutuksen tuoteselosteeseen. Tuoteselosteesta näet vakuutusmäärät kunkin vakuutusvaihtoehdon kohdalla. Kun olet löytänyt lisenssiäsi vastaavan vakuutuksen, löydät sen verkkokaupastamme tuoteselosteessa olevalla nimellä.

Miksi valita urheiluvakuuttamisen kumppaniksi Aon?

  • Markkinoiden laajin hoito- ja lääkäriasemaverkosto
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Voit valita sopivan laajuisen turvan
  • Tuki ja neuvonta vahinkotapauksissa myös viikonloppuisin