Kumppanuusohjelma

Seuran liittyessä kumppanuusohjelmaamme ohjaamme osan lisenssivakuutusmyynnin tuotosta takaisin seuran toimintaan

Onko seurallasi omat verkkosivut, Facebook-sivu tai jokin muu sosiaalisen median tili? Liity kumppanuusohjelmaamme, mainosta aonverkkokauppa.fi:n urheiluvakuutusta seurasi jäsenille ja seurasi saa myyntipalkkiota jokaisesta sivustosi kautta tulleesta myynnistä! Saatte käyttöön valmiit mainosbannerit ja tekstilinkit, joiden avulla markkinointi seuran jäsenille on helppoa ja tehokasta. Jokaisesta toteutuneesta lisenssivakuutusmyynnistä seura saa 5 % myyntipalkkion oston loppusummasta. Itse kumppanuusohjelma on seuralle maksuton eikä velvoita mihinkään - fiksua, vai mitä?

 

Liity maksuttomaan kumppanuusohjelmaamme:

  1. Rekisteröidy kumppanuusohjelmaan tästä »
  2. Kun seurasi on hyväksytty ohjelmaan, saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Aloita mainostaminen

  1. Hae mainosbannerit sekä tekstilinkit ja voit alkaa markkinoida urheiluvakuutusta seurasi jäsenille. Myyntien seuranta perustuu vain näihin mainosmateriaaleihin, joten on tärkeää, että lisäät ne sivustollesi.
  2. Bannereiden ollessa seuran sivuilla, informoi seurasi jäseniä ja kehota klikkaamaan aonverkkokauppa.fi-sivustolle seurasi sivuilla olevien mainosmateriaalien kautta. Näin myynnit rekisteröityvät ja voit seurata kehittyvää myyntiä kumppanuusohjelman sivuilta.

Seuraa myyntiä

  1. Kirjautumalla Adtraction-tilillesi, näet kaikki seurasi sivujen kautta tulleet myynnit ja myyntipalkkioiden osuudet.
  2. Myyntipalkkiot tilitetään rekisteröitymisen yhteydessä antamallesi tilille kuukausittain.